Werk & dagbesteding

Wij bieden begeleid werken voor mensen met verschillende ondersteuningsvragen. Voor iedere cliënt met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben wij passende werkzaamheden. Wil jij werken en leren tegelijk, en vind je het leuk om dieren te verzorgen? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou!

Wij kijken vooral naar jou. Wat wil jij doen? Wat vind je leuk? Zo zorgen we er voor dat jij je blijft ontwikkelen. Je krijgt goede begeleiding en staat er dus nooit alleen voor! We hebben verschillende niveaus. Mocht je beter worden in je werk dan kan je doorstromen naar het volgende niveau.  

Anna Zijlstra Hoeve is geschikt voor cliënten met een Wmo- (Wet maatschappelijke ondersteuning), Wlz- (Wet langdurige zorg) of PGB- (persoonsgebonden budget) indicatie. Onze medewerkers dragen de verantwoordelijkheid voor professionele begeleiding, ondersteuning en dienstverlening. 

Bij ons werken?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of ben je klaar met school? Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Kom dan gerust eens een keer langs of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je krijgt bij ons ondersteuning van professionele begeleiders tijdens alle voorkomende werkzaamheden, zoals het werken in de horeca, dierverzorging en tuinwerkzaamheden.  

Het hele jaar door zijn er gasten die de kinderboerderij bezoeken, waardoor er altijd werk is voor jou! Heb jij interesse? Neem dan contact op via www.alliade.nl

 • Werkzaamheden restaurant

  Kom werken in ons restaurant! Hier ben jij het aanspreekpunt waarbij je bezoekers mag ontvangen en bedienen. Werkzaamheden zijn bestellingen opnemen en/of eten en drinken klaarmaken.

  Daarnaast mag je een bijdrage leveren aan schoolreisjes of kinderfeestjes. Samen zorgen we ervoor dat het restaurant en het terras er dagelijks netjes en schoon uitzien. Weet jij van aanpakken en kun je goed met klanten omgaan? Dan is werken in ons restaurant echt een baan voor jou.

 • Werkzaamheden dierverzorging

  Je kunt ook werken in de dierverzorging. De dieren hebben elke dag eten en drinken nodig en ook hun verblijven moeten dag worden schoongemaakt.

  Als je niet bang bent om vieze handen te krijgen en van dieren houdt, dan vind je hier een leuke uitdaging.

 • Tuinwerkzaamheden

  Ons terrein is erg groot waardoor er veel werk is te verzetten. Schoffelen, maaien en schoonhouden van paden zijn maar enkele van de dagelijkse werkzaamheden.

  Onze moestuin met kas, pluktuin en pompoenenheuvel bieden samen met de speeltuin veel afwisseling in de werkzaamheden. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Vraag dan naar de mogelijkheden. 

Nieuwsgierig geworden?

Onze dierenvrienden wachten op jou!

Reserveren