De leukste kinderboerderij van Noordeast-Fryslân

Ben je op zoek naar een leuk uitje in Friesland dat geschikt is voor kinderen? Ontdek ons familiepark met de allerliefste en leukste boerderijdieren. Ons park wordt bewoond door schapen, geiten, ezels, varkens, konijnen, cavia's, eenden, ganzen en kippen! Onze boerderij en dieren worden dagelijks met veel liefde onderhouden.

Kinderen van alle leeftijden kunnen zich helemaal uitleven in onze grote speeltuin met schommels, klimtoestellen, glijbanen, zandkastelen en een airtrampoline. Kinderen van alle leeftijden kunnen samen spelen. 

De dieren worden liefdevol verzorgd door cliënten van Alliade. De kinderboerderij is een werk- en dagbestedingslocatie voor cliënten met verschillende ondersteuningsvragen. Dat kan bijvoorbeeld iemand zijn die last heeft van werkdruk of zich eenzaam voelt. Hier spelen wij op individueel niveau op in. Hierdoor komt de cliënt in zijn zijn/haar kracht komt te staan. 

De kinderboerderij is geschikt voor cliënten met een Wmo-, Wlz- of PGB indicatie. Heb jij een (verstandelijke) beperking en hierdoor een hulpvraag? Neem dan even een kijkje op onze werk- en dagbesteding pagina. Onze dieren staan namelijk te popelen om door jou verzorgd te worden. Daarnaast zorgen wij er voor dat jij jouw talenten benut en nieuwe vaardigheden gaat leren. 

Ontdek onze voorzieningen en activiteiten