Feestjes

Bij ons gaat plezier en natuur hand in hand. Zo is onze kinderboerderij uitermate geschikt voor een kinderfeestje, een educatief schoolreisje of een leuk familiefeest. Voor zowel jong als oud bieden wij vertier en een unieke ervaring.

Kinderfeestje

Ben je op zoek naar het leukste kinderfeestje in Dokkum en omgeving? Maak er een onvergetelijke dag van voor jouw jarige job of jet in ons dierenrijk. Op de kinderboerderij valt altijd iets te vieren! Bel ons snel om te reserveren.

Schoolfeestje

Wil jij een leuk schoolreisje in Friesland boeken? Kom met de klas, of het kinderdagverblijf bij onze dieren kijken en gezellig spelen! Laat de kinderen op een interactieve manier kennismaken met de natuur en dieren. Wij zorgen niet alleen voor een leuk feestje maar ook een onvergetelijke leerervaring. Bel ons om een geschikt moment te plannen. 

Familiefeest (besloten)

Onze kinderboerderij is uitermate geschikt voor een besloten (familie)feest of receptie. Van oktober tot april is deze mogelijkheid er op zaterdag en zondag. Met de speeltuin, dieren en ons restaurant vermaakt elk familielid zich.. In samenwerking met Cateringgroep Damwoude kunnen we het feest compleet maken zodat ook de hapjes en drankjes worden geregeld. Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.  

Nieuwsgierig geworden?

Onze dierenvrienden wachten op jou!

Reserveren