Groenvoorzieningen

Onze groenvoorzieningen omvat o.a. een pluktuin met allerlei mooie bloemen. We hebben ook een uitgestrekte moestuin waar onbespoten groenten en fruit gedijen. Daarnaast is er een sfeervolle pompoenenheuvel waar pompoenen, maïs, bonen en zonnebloemen groeien.

Pompoenenheuvel

Achter op het terrein van de kinderboerderij is onze pompoenenheuvel. Dit is begonnen als experiment, maar wegens succes gaan we daar mee verder. Hier groeien pompoenen, mais, bonen en zonnebloemen.

We verkopen de pompoenen aan zowel klanten als bedrijven. Cateringgroep Damwoude verwerkt onze pompoenen (en andere groenten) in hun gerechten. Daarmee werken we samen aan eerlijke producten voor een betaalbare prijs! 

Moestuin

We verbouwen groenten en fruit in onze kas en moestuin. Deze onbespoten producten kun je in de zomer bij ons kopen. Er staat een verkoopkar bij de ingang van de kinderboerderij, waar je de producten kunt vinden. Je kunt deze producten binnen bij de balie afrekenen.   

Zit het product waar je naar op zoek bent er niet tussen? Je kunt altijd even binnenlopen om te vragen welke groenten en fruit nog meer beschikbaar zijn voor de verkoop. 

Pluktuin

Zodra de pluktuin in bloei staat, ben je van harte welkom om je eigen boeket samen te

 stellen. In de pluktuin vind je vrolijke bloeiers zoals dahlia’s, zonnebloemen, papaver en nog veel meer moois. Een plukboeket van elf stelen kost €7,50. 

Nieuwsgierig geworden?

Onze dierenvrienden wachten op jou!

Reserveren